1

2009-12-30 - 13:18:22
hann inte med någon önske outfit, känner mig ganska stressad nu för jag ska åka till pappa när som helst och därefter duscha och fixa mig och föröska ta mig till skärholmen eller stan. Hoppas bara pappa följer med till skhlm så slipper jag åka kommunalt. Hatar verkligen trafiken nu under vintertiden. Man orkar inte åka någonstans eller gå ut för att det är så förbannat kallt. På sommaren vill man ut för att det är så skönt utomhus.

Detta är väl det jag ska på jakt efter i skhlm; fest topp/tunika/klänning och en jävla massa smycken (armband samt någon ring)

Så vi hörs sen? bra, ciao!

Nyår förra året va schtöööört schööönt!

Anything Ken can do, Barbie can do better

2009-12-30 - 09:15:13



Morning folket! vaknade precis, ska ta ut hunden och fixa mig, leka lite i photoshop, åka till pappa osv. Måste in till skärholmen också för att hitta en nyårsblåsa! Tror jag vet vad jag ska köpa dock, och det blir inte allt för uppspäckat. Gillar inte den stilen iallafall. det ska vara enkelt.

Tänkte lägga upp en "önske outfit" över det jag vill ha på mig imorgon, eller funderar på.

Scarface/Tony Montana

2009-12-29 - 22:24:22


Ligger i soffan med min snygging och kollar på scarface (för första gången i mitt liv, snacka om att jag är efter..), hittils så verkar den jävligt bra. Så vi hörs snart för nu börjar filmen igen.

Någon som kollar? Vad tycker ni om den folks?

Tik tok / Jetset

2009-12-29 - 17:52:38


Ny klocka, från Jetset.

Music is what feelings sound like

2009-12-29 - 12:06:56

 Kurt Nilsen - Never easy
 Katerine - Ayo technology
 M.I.A - Paper planes
 Daughtry - Poker face
 Black eyed peas - I gotta feeling

aldrig fel med bra musik på morgonen, på repeat just nu!

XOXO

Baby it's a new age, you like my new craze

2009-12-29 - 11:45:52



Godmorgon på er, sitter och redigarar lite bilder och försöker hitta lite nya effekter i redigeringsprogramet. Men snart ska jag installera photoshop på datorn också när jag pallar röra arslet ur stolen.
Har inte så mycket planerat för dagen, pojkvännen kommer seanre efter jobbet och tills dess tänkte jag föröska vara en duktig och aktiv bloggare. Så vad ska ni göra idag?

Förresten så tror jag aldrig att tiden har gått så fort när jag har varit ledig, helt sjukt, bara en evcka kvar. Och vad ska man göra för att fylla alla dagar? Vill inte sova bort hela min ledighet så ska försöka hitta på lite saker under tiden. Något annat sjukt är ju hur länge sen det var man festade, har inte gjort det på över en månad och lite till. Men det är bara nyttigt med en paus då och då från allt festande och drickande. Men på torsdag är det ju nyår! Och jag har inte hittat någon snygg nyårsblåsa ännu. Tror jag ska in till stan imorgon på jakt efter en.

XOXO

nice price at ginatricot

2009-12-28 - 19:01:03

varit i skärholmen och visst hittade jag lite saker. Byxor 150 kronor, BH 64 kronor, trosor 30 kronor och collage väst 130 kronor. allt som allt 370 riksdaler. Sista bilden representerar hur glad jag blev!


skhlm

2009-12-28 - 15:02:54
Nu är det skärholmen som gäller. Tänkte gå in på ginatricot, om det inte är som det var i lördags då man bokstavligt talat inte kom in i affären för det var så jävla fullt av folk.
Skriver senare. Puss!

är det värdet som gör det?

2009-12-28 - 13:41:26
Orkar inte pilla på designen mer så jag låter det vara såhär för tillfället. Och en annan sak, har ingen insperation till att blogga, vet fan inte vad jag ska skriva om. Visst så vill jag skriva. Men vad?
Vad vill ni läsa om? come on, kommentera någonting. :)

skriver snart igen, om jag hittar något vettigt att publicera !

just so you know

2009-12-25 - 18:57:07
hade tänkt att städa mitt rum, pilla till en ny design på datorn och sedan visa upp lite saker som jag fick igår :)
c ya!

GOD JUL ALLIHOPA!

2009-12-24 - 15:54:11



Julkalendern är en bluff

2009-12-22 - 19:36:59
Julstämningen anlände sent i år, två dagar innan julafton. Granen är inne så nu luktar det barr i hela undervåningen. Mamma skriker som en galning på övervåningen om att ingen får komma upp för att hon slår in julklappar. Och jag, som ett litet barn, skriker att jag också vill slå in julklappar. Men jag måste vänta och ha tålamod.

Något som inte är så bra är att jag när jag fick min julkalender åt upp lucka 23 och 24, så det blir ingen choklar för mig imorgon och på julafton. Men blev dock väldigt upprörd när jag öppnade lucka 24, för vad förväntar man sig? Jo, ett berg av chocklad, en liten tomte eller figur i tredubbla sizen. Men till min besvikelse så var chokladbits-jäveln precis lika liten som alla andra, den lilla skillnaden var nog bara att figuren var avlång istället. Som liten blev man då lätt lurad att biten var hur mycket större som helst. Därför måste ju jag vara riktigt gammal som äntligen kommit på detta.

Slut grubblat även fast jag skulle kunna babbla om ingenting hur länge som helst. Men det skulle bli för ointressant att läsa. Så c you later!

XOXO

Borde jag vara lycklig nu?

2009-12-22 - 17:40:18

Ja jag tror jag nästan hoppar utav lycka, för idag fick jag lov! Äntligen.. Senast jag var ledig var i somras, riktig jävla pain och saknad. Så jag tänkte fira detta genom att städa mitt rum, slå in julklappar, klä granen med familjen och gosa med pojkvännen senare eftersom vi har varit tillsammans i en månad idag. (Känns riktigt putte nuttigt!)

Så nu ska jag väcka liv i grannarna med Takida och dylikt i högtalarna.
XOXO

bloggtorka

2009-12-21 - 17:55:37



Vet inte vad jag ska skriva om, orkar inte ta kort på allt man gör, orkar inte kolla andras bloggar, har huvudvärk hela tiden, går fortfarande i skolan, inget roligt och intressant händer för tillfälligt i mitt liv. På återseende efter jul, då har man mer tid.

XOXO

...

2009-12-18 - 11:34:15

I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
Its hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.

blah blah blah

2009-12-17 - 12:41:07

Har ni kollat ut idag? Här i Södertälje där jag går i skolan är det säkert över 3 dm snö, och hemma i rönninge lär det vara mer. Jag gillar det så länge jag själv slipper gå ute i snön. Och hur arg blir man inte på alla förseningar av tåg och bussar? Blir så förbannad så jag skulle kunna trycka upp en tåg vagn i arslet på första bästa, speciellt när man bara vill hem.

Dessutom tror jag att jag har blivit psykiskt rejält misshandlad av dessa två veckor framför skolbänken, mitt huvud dundrar varende sekund, huvudet är tungt som bly, ögonlocken värker, påsarna under ögonen släpar efter i backen. Ja, det syns på både in och utsida.

Men nu ska jag stå ut med teorin i 1 dag, 3 timmar och 10 min till, sekunderna orkar jag inte räkna. Sedan två dagar vekstad, måndag tisdag. Orka nu.



Trött/omotiverad

2009-12-16 - 13:00:06
Kill me, vill bara hem. Håller på att somna hela tiden!

Same shit, different day

2009-12-16 - 06:32:38

Onsdag, idag har jag lektioner fram till kl två, sedan har jag vattengympa med klassen. Efter det ska jag plugga fysik fysik fysik, en jävla massa fysik helt enkelt. Fixar mitt hår just nu, ska sminka mig lite smått kanske, sedan ska jag fixa lite i köket innan jag rör mig mot tåget. Idag kanske man ska gå mot tåget i god tid så man slipper springa runt som bambi på is. Iofs såg jag att det har kommit ännu mer snö under natten så det kanske inte är så isigt.
Igår kväll tränade jag handboll för första gången på ett år, helt sjukt kul. Har inte tappat så mycket som jag trodde att man skulle. Det sitter i benmärgen liksom. Så kanske hoppar till damerna om ett tag. Träning imorgon igen. Skriver under dagen om den inte är för jobbig. Vi ska lyssna på en hari krishna snubbe också på religionen, ska tydligen vara jävligt underhållande, det bjuds möjligtvis på fika sång med mer. Får dock se hur många i klassen som håller sig från garv när han börjar sjunga.

XOXO

Tisdag

2009-12-15 - 07:11:23

Vaknade lite senare än väntat idag hos pojkvännen. Nyvaken som jag var så fick jag en chock när jag sprang ut för dörren, snö överallt, hur mycket om helst. Dubbelt så mycket mer än igår! Det är helt sjukt mycket snö ute! Visst blir man glad? Skriver senare när jag har tid. För nu måste jag svara kommentarer och läsa bloggar. Pusspuss

vardagslyx

2009-12-14 - 19:46:06

Jag har kommit på en sak idag, måndagar är den värsta dagen på hela veckan. Man mår så fruktansvärt dåligt och blir så trött och hängig av minsta lilla rörelse. Jag lyckades somna i in bok när jag satt i omklädningsrummet och läste i tjugominuter på lektionen. Så skoltrött är jag just nu. Och nu ska jag plugga. Gissa hur det går? Herregud, jag orkar verkligen inte med skolan, Vill ha lov nu! orkar inte vänta i över en vecka till. Känner någon som jag? Eller är lilla jag ensam om denna förbannade känsla?
Nu ska jag kämpa och verkligen försöka plugga, för sen ska jag till pojken, skriva klart en sak på datorn sen mysa massor och kolla på film.

Alltså, en kväll bestående utav massa pussar och kramar. Vardagslyx kallar jag de!

jag ser de snöar

2009-12-14 - 10:21:53
Äntligen lite snö, lite julkänsla. Har inte haft någon pga att det har varit så grått och blött ute. Det ska vara kyligt och allt ska vara täckt utav snö på vintrarna. Håller ni inte mer?
Så nu är jag happy.

felsms.se

2009-12-14 - 07:51:06
Jävligt underhållande. Jag sitter och skrattar för mig själv.

Till: Pappa
Sms: Fan va het jag känner mig. Vill du komma och leka doktor. Kanske tar jag tempen i munnen ;)
Svar: Är du sjuk hjärtat?

Förklaring: Ahhhh pappa fick smset som min kille skulle haft


Till: Chefen
Sms: När du kommer så ska du få en avsugning och komma i min mun. Sen ska du få knulla mig som den lilla hora jag är. Vill ha dig här nu
Svar: Va?!?

Förklaring: Min kille fick inte smset som det var tänkt utan min chef. Jag hade betalat 1 miljon för att få det där smset oskickat.


Till: Chefen
Sms: Vem fan tror du att du är?????
Svar: Din chef Christian

Förklaring: Skulle skicka till min kille efter han betett sig illa och lämnat hemmet men chefen fick smset. Pinsamt

Till: Killen
Sms: Jag kunde inte svara i går. Jag var hemma hos lillfingret du vet. :) Han känns fortfarande ingenting  Hahaha. Vad gör du då?
Svar: Fan säger du? Det är väl inte skruvens fel att muttern är för stor?

Förklaring: Jag skickade till min kille istället för min vän. Taskigt av mig. Kände mig så jävla elak

Till: Maken
Sms: Jag ville också vara med dig hela tiden. Och jag kommer att ta ut skilsmässa men inte just nu. det är inte läge för det. det kommer att knäcka honom totalt.
Svar: Va i helvete säger du? Du är en hora och du kommer inte få ett jävla öre. Hoppas du dör på vägen hem när du skall hämta dina saker.

Förklaring: Olyckligt nog så fick min dåvarande man smset istället för min älskare. Lika så bra nu när jag vet facit


hahahahahhahaaa...

Idag är ingen vanlig dag, för det är Johannas födelsedag!

2009-12-14 - 07:19:50

Passar på att Gratta Johanna, min pojkväns storesyster.
Så gratta henne ordentligt alla som läser!
Hoppas du får en super dag tjejen.

GRATTIS PÅ 21 ÅRS DAGEN! :D

091214 05:22

2009-12-14 - 05:24:57
05:22 Nu ska vi åka bilen ner till stationen, sen blir det tågresa och två timmar dötid på skolan bestående av plugg och bloggande. Have a good time så länge!

När jag var blond


XOXO

Söndag kväll, nothing to do

2009-12-13 - 22:10:37
Dålig update det blev idag. Har inte gjort så mycket och inte haft så mycket att skriva om helst enkelt. Sitter just nu hos pojken i sängen och äter turkisk peppar och svarar på lite kommentarer. Pojkvännen ligger och spelar ps3, inte någon ovanlig syn precis. Så jag får försöka roa mig med datorn. Ska passa på att plugga engelska och imorgon bitti har jag tid för att plugga innan jag börjar skolan också. Lär bli lite läsning innan jag släcker lampan ikväll också.

Konversation mellan mig och pojkvännen alldeles nyss:

Jocke - Fan, det är inte sant! Fan då!!! det är inte sant.. (upprepar ett antal gånger)
Jag - Vad? Dog du igen?
Jocke - jaa..
Jag - Men vad gör du? Ändrar du svårighets nivån?
Jocke - Ja men det är faktiskt första gången jag gör det, de kanske blir bättre.


Killar killar.. Dem kan bara inte erkänna att dem är dåliga så länge det handlar om tvspel, bilkörning, öldrickande och sex. Dem är guuuudar, oslagbara! Oooo ja, vi låter dem tro de :)

Empty room

2009-12-13 - 12:11:38



Usch, vet inte vad jag ska skriva. Vaknade ganska nyligen, pojkvännen ligger kvar i sängen. Ska snart gosa ner mig brevid honom och väcka han med lite pussar hade jag tänkt.
Idag måste jag plugga lite också.
Enjoy!

sleep tight

2009-12-13 - 00:05:47

Kvällen har bestått utav peter pan och She's all that. Två bra filmer, enligt mig. Och nu säger kroppen att jag borde gå och lägga mig. Dessutom ligger älsklingen i sängen och väntar på att jag ska gosa med honom. På tal på pojkvännen, blev det fint med bilderna i menyn?

Stuck on you

2009-12-12 - 18:05:12

Fartfylld dag kan man inte kalla det precis. Pillat på designen, myst med pojken, haft mjölkrig, bakat pepparkakor och dekorerat dom. Och kvällen lär spenderas framför tvn och kolla på filmer. Finns inte så mycket att göra när det är demostration i Salem.

Har inte så mycket att skriva så jag avrundar här och går och kollar på en film med älsklingen Joakim.
XOXO

Lördag 091212

2009-12-12 - 12:47:33



Godmorgon på er, har sovit länge inatt, hur skönt som helst. Jag och pojkvännen somnade dock i soffan och jag vaknade mitt i natten för jag gled ut, så försökte jag väcka honom men de va omöjligt. (ville ha mer plats) Så la mig i fotöljen. Då undrar jag, varför i hela friden gick jag inte och la mig i sängen istället? och tog med pojkvännen? Aja, va väl för trött för det. På morgonen vandrade vi till mitt rum och sov.
Och nu så suktar jag efter ett glad fanta, så jag ska nog ta mig det och sedan gå ut och röka.

Förresten, Idag är det demostration här i salem. Så sitter fast inomhus helst enkelt..

I'm like a bird, I only fly away

2009-12-12 - 00:50:31

Nu har jag pysslar klart med min design för ikväll, lär fortsätta vidare imorgon. Det jag har gjort är inte mycket. Bara ändrat header, bakgrundsbild och satt en ram runt hela bloggen. Imorgon blir det redigering av inlägg och sidan. Kanske redigerar kommentarsdesignen också, om jag orkar! Sitter och väntar på att pojkvännen ska komma hem hit, han har ju vart på hovet och kollat på massa band. Svin är bara förnamnet..
skriver kanske sen innan jag går och lägger mig.

Favorit skon just nu.

Tonight I'm a fight

2009-12-11 - 21:41:55


Folket, mina vänner, kära kamrater, okända, idioter, efterblivna och mongolider, allihopa. Hör upp! Ändrade planer, ska ut en stund och göra kvällen farlig, ge mig själv lite utav det goda och umgås med kära Cassandra. Pojken kommer mellan 12 och 1 så blir inte ute så länge. Men vi hörs gottfolk. Kul att ni tog er tid att läsa!
Ändrade planer, IGEN! men nu är det klart, jag stannar hemma och myser med mig själv. Nu ska jag börja pilla på designen.

Förresten, rotade o garderoben, hittade denna tröja som jag har på bilden. Har alltid tagit fram den, kollat på den med avsmak, och slängt in den igen. Men idag, idag hände nått helt annat. Jag tog fram den, kollade på den med avsmak,(hör här) tänkte slänga in den i garderoben, men får istället för mig att prova den, och sedär! den sitter ju jätte bra och ser faktiskt inte så jävla dum ut som jag alltid trott. REA 49:90 HM. Den du!

XOXO

fredagsmys

2009-12-11 - 15:40:19
Har den här känslan i kroppen som säger "jag-vill-hem-och-mysa-i-en-varm-soffa-och-baka-pepparkakor-och-kolla-på-idol-och-ta-en-lång-stekhet-skön-dusch". Har du också känt den någon gång? Så är inte alls taggad på att sitta på tåget hem nu, vill att mamma ska hämta mig så jag får sätta mig i en varm bil.
Slutar när som helst. Riktigt skönt. Förbannat skönt. Ska nog bara vara hemma ikväll, kanske pilla lite på designen, känner för det så blir nog så. Bered er på en massa update folket!

111209 07:24

2009-12-11 - 07:30:24

Usch, vilken painfull natt. Ont i armen och en riktig besvärlig mensvärk. Inte att leka med. Ska snart upp och jaga ipren här på skolan (vaknade upp med huvudvärk), sedan ta en varm kopp choklad. Det är helt tomt och tyst i skolan, sitter i ett kolsvart klassrum. Ja det är faktiskt lite läskigt, typisk skräckfilms miljö.

Idag ska jag inte göra så mycket, åka hem efter skolan, hata min pojkvän, calle, och alla andra jävlar som är på hovet ikväll, baka lite pepparkakor, kanske träffa cassandra. Ja inte så mycket helt enkelt.
Kanske ska pilla lite på designen om jag orkar.

Nu ska jag jaga ipren och choklad. Puss på er!

det posetiva i det negativa

2009-12-10 - 18:07:16
Trots att jag har mensvärk så mår jag bra. Trots att jag har skit ont i armen och det känns som att någon har knivhuggit mig där efter jag satt i p-staven tidigare idag så mår jag bra. Trots att jag vill ha en calzone men får köttbullar med makaroner så mår jag bra. Trots att jag har två cigg kvar så mår jag bra. Trots att jag inte fick träna idag så mår jag bra. Trots att jag måste ta hunden nu så mår jag bra.
Vet ni varför? För jag har äntligen hunnit måla mina naglar. Och varför är det så jävla bra då? Jo, det är så jävla bra för att hela veckan har jag klagat, och klagat, och klagat på att jag inte har tid för mig själv. Och till allt och alla som jag har mött så har jag sagt "jag hinner inte ens måla naglarna, så mycket har jag och göra!". Och nu.. Nu äntligen! nu har jag hunnit måla mina naglar. Rosa, och jag gillart! Jag har inte påstå att det blev bra. Men jag är fortfarande nöjd, för jag hann måla mina naglar.
Tror jag har börjat lära mig att uppskatta dem små skitsakerna i livet.
Och nu ska jag njuta av skitsakerna som att ta ut skithunden och ta min skitcigg så att jag bara har en kvar. Men jag mår bra ändå!



Värd att fotografera! Ni vet nog varför!



Jag och min stackars arm och min jobbiga bandage. :( trösta mig någon. För f*tt ont göre!

Mina klasskamrater vet precis vad jag går igång på!

2009-12-10 - 17:14:22

Kan inte låta bli att älska mina klasskamrater. Två gånger under dagen glömde jag att låsa mig skoldator. Och någon tänkte väl överraska mig och göra mig riktigt glad. Ni vet precis vad jag går igång på kära vänner!




Mitt skrivbord på datorn under två tillfällen idag, ni är då riktiga vänner!

Ohh.. David Hasselhoff, all i want for x-mas is you!

nu, vill, jag, hem.

2009-12-10 - 15:03:11
Ohoooj! Sitter och har matematik. En timme kvar, så skönt. Sen ska jag hem, plocka lite kläder, bjuda på ett vackert blogginlägg och åka till pojkvännen.
Nu börjar jag, så puss och adjö mina kära rumpnissar.

(är övertrött)

hahahahaha...

ready set go..

2009-12-10 - 09:09:08
Hej och hå! Nu har vi brottom. Eller jag har brottom! Ska till oxbackskliniken. Har tid klockan tio. Måste packa träningskläder, städa, sminka mig, fixa håret. På en halvtimme? Hinner jag?!
Ready, set, go!

blahablahablaha

2009-12-09 - 21:46:42


Har inte gjort mycket idag, skola, idrott och så vidare. Varit förbannat arg på sl och deras j*vla strul med tågen. Det ena var inställt efter det andra, ersättningsbuss en station, sedan tåg resten av biten hemmåt. Så det blev en del dö tid på perrongen i södertälje. Hemma väntade pojkvännen på mig, så har för det mesta delen bara varit mys hela kvällen. Jag gillar det! Vi somnade ett taf, vaknade för någon timma sedan och åt lite mat. Ja, har verkligen bara gjort ingenting. Och det har varit så skönt. Känner mig halvt som människa igen!

Dagens roliga: När älsklingen skulle låtsas spotta på mig, så hann han inte stoppa det från att fortsätta. *gör en, noooooo, min* och det rinner rakt ner i min näsa samt mun. Mycket obehagligt men fruktansvärt kul! haha
Dagens tråkiga: Min matlåda med soppa läckte, kladdigt och besvärligt blev det.
Dagens låt: Bonnie Tyler - Turn around.
Dagens konsumering: En macka, två ägg, en fanta exotic, 2 dumle godisar och en liten grillchips påse.
Dagens uppmuntran: När man märker att folk faktiskt bryr sig om hur man mår. ♥
Dagens puss: min babyyy!

Förresten älskling, du får mig att känna mig sådär liten, nykär och larvig. Ja, du har gjort mig liten och nykär, men framför allt larvig. Usch vad jag känner mig flickig. Såhär kan du ju inte göra! Det är ju jag som är mannen i förhållandet!

Onsdagar är okej, det är bra!

2009-12-09 - 05:31:09
05:23

Sitter här igen, tidigt som fan på morgonen. Ska komma igång med pluggandet igen nu, ungefär en timme på mig att skriva skriva skriva. Usch, det är i sånna här moments man önska att man fick en tegelsten kastad i huvudet. Det skulle allt vara något att skratta åt!
Hur som helst, tillbaka. Får drömma mer senare, nu är det verkligheten, eller ja.. Det är ju frågan, skriver om Kristendomen, och religion.. Ja det är inte riktigt min grej, alls. Förstår mig inte på det, över huvud taget!
Har förfärligt ont i halsen också. Så det blir ingen idrott för mig idag. Så vitt jag kommer ihåg så är det en ganska skön dag i skolan. Så ska försöka göra något bra utav det. Pluggar jag fort nu så kanske jag hinner kladda på lite spackel i ansiktet, då känner man sig lite fräschare iallafall.
Puss så länge.

05:28

I'm holding you closer than most, 'Cause you are my heaven.

2009-12-08 - 19:53:19

Så här ser min kväll ut så det bli inte mycket till update mer. Mucho to do.

2009-12-08 - 16:58:24

painfull fucking day, go and die

2009-12-08 - 09:59:14

Huvudvärken har satt sig i framhuvudet och ligger där och plågar mig när jag försöker läsa min svenskabok, Jan Fridegård Trägudars land, ointressant, gammalt och painfull. Det går helt enkelt inte. Försöker läsa, vaknar upp i mina tankar och undrar; vad fan har jag läst? *bläddrar tillbaka 2 sidor* läser om, och så fortsätter det. Här knasret i klassrummet, någon leker med sina nycklar (fan vad irriterande), några viskar om något säkert helt onödigt, folk bläddrar i sina böcker, skriver på sina tangentbord, musik från någons hörlurar, klockan som slår fram en min varje min, röster ifrån klassrummet brevid och fotsteg ifrån korridoren. Omöjligt att läsa, irriterande jävlar. Sluta så jag kan läsa. Irriterande huvudvärk, försvinn så jag slipper dunket i pannbenet. Emellanåt kommer kramperna i magen tillbaka, ibland ett hugg, ibland en illamående känsla. Tror jag håller på att förvandlas till en väldigt deprimerande människa.
Dock så finns det ett plus! En posetiv sak, kanske två. Pojkvän och VG+ på praktikrapporten fast jag inte ens försökte, trodde jag skulle få G.
Nu behöver jag ett piller mot min huvudvärk.
so long

ingen rubrik

2009-12-08 - 06:19:43



Det finns inte ens tid för att måla naglarna.

2009-12-08 - 05:25:48

Allting börjar spåra ur när man får ångest av att äta, ta en dusch, sminka sig, gå och lägga sig, träffa vänner, umgås med familjen och ta hand om sig själv. Allting börjar spåra ur när man får ångest av att tiden är för kort. Startskottet har gått och jag borde ha varit vid mållinjen för länge sen.
Jag ser inte klart, känns som att huvudvärken aldrig kommer gå över. Klumpen i magen sätter sig som berg, och vägrar gå bort. En timmes plugg nu innan skolan Emma, komigen nu, du orkar! Eller..?
Tappar tron på mig själv och undrar ständigt, när ska jag få prioritera mig själv? Vad är viktigast? Orkar jag?

Jag har fått en uppenbarelse

2009-12-07 - 09:42:58
Jag kan se in i framtiden.

Jag kommer blir fattig, alkolist och en uteliggare.
Jag kommer inte blir montör, tillverkare eller industri tekniker. No, hell no. Screw this.

julens alla fördelar!

2009-12-06 - 15:00:14


Att ha skilda föräldrar kan verkligen vara ett fucking helvete! Men jag har äntligen efter 12 år funnit fördelen med detta. När man kommer till mamma efter en vecka hos pappa så får man öppna 7 luckor i rad, samtidigt! och äta alla 7! utan att man får skäll. Visst får jag vara utan julkalendern i en vecka men what the hell? Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.



Min syster insisterade på att få vara med på en bild, och självklart fick hon det. Hon hälsar alla att detta är hennes nya "look", eller "pose" som dem flesta säger. Håller med, keep up the good work Sara. Om du fortsätter så här så kanske du blir modell eller något liknande någon vacker dag.
Jag vet att du älskar mig och jag älskar dig också snygging!

Vad var det jag sa?

2009-12-04 - 13:12:02
Självklart blev jag sjuk utav sprutan. Igår var jag helt sänkt. Idag är det bättre men har varit sjukt seg och ont i armen. Men nu har jag sovit i ett antal timmar så känner mig mycket piggare. Men har dock känns sjuka biverkningar (om det nu är från sprutan). Imorse så domnade liksom hela benen bort (trodde jag skulle börja gå baklänges). Och nyss när jag skulle ut och röka så domnade hela jävla skinkan bort. Aja jag inbillar mig nog bara.
Nu ska jag städa, äta, duscha och göra sånna tråkiga grejer.
Hörs sen folket!

angående den här jävla chokladen..

2009-12-02 - 06:28:42
Vad är grejen med varm choklad liksom? Det är alltid åt helvetes för varmt när man ska dricka det, lång vänte tid på att den ska svalna, skit god så man dricker allt fort som fan, slutar i en illamående mage och brända läppar. Nice..

Ja jag sitter och dricker varm choklad, fan vad ont i magen jag har. Jävla skit kaffe/choklad automat.. Och idag ska jag ta knorrvaccinet, önska mig lycka till någon? May this be my last post.. Och det vore ju tragiskt!

Update om chokladen, drack upp allt nu, gott med den skit-starka-klumpiga-kakao smaken i botten. Not?! Fick just ett sånt där moment där jag skulle kunna besöka toaletten och gå ner några kg på köpet..
Dricker nog lite vatten istället.

Från och med nu är det slut på allt jävla choklad drickande. Nu ska jag byta om till skit sexiga, illaluktande, svettiga, smutsiga och kalla arbetsbyxor. Sedan blire svets högst upp på listan (of what-to-do things), Längst ner i den andra listan.. (Julklapps önskelista) Suck.

S å t a g g a d !

När man va liten..

2009-12-01 - 16:39:49
Asså hahahahahahha, jag skrattar varje gång jag ser dom här bilderna, var jag verkligen såhär ful? Dom speglar iallafall mitt riktiga jag, det är en sak som är säker. En riktig jävla mega pajas.

hahaha, U ♥ me så hårt.




RSS 2.0