39.3

2010-04-27 - 20:01:59




Jacka - Gina tricot

 

 

Ligger hemma och är sjuk. Max febern idag har legat på 39.3 grader. Är otroligt sugen på någonting men vet inte vad jag ska äta. Pojkvännen är och tränar och ska handla med halstabletter och champinjon/kantarell soppa. Det är verkligen skit gott!

Har tryckt i mig en mega alvedon på 1 g så febern har dämpat sig till hela 37.6 grader feberius. Wönderful.
För resten av kvällen så blir det ugly betty, DH och CT. Kram kram / Emma

CRAVINGS

2010-04-27 - 12:22:39


Örhänge - Fashionology.nl
Ringar - HM - cocoo

you rock my world

2010-04-19 - 21:12:21

Vart tog kvällen vägen? Helt plötsligt är klockan över 9! Skoldagen gick bra tills huvudvärken kom som ett oskmoln. Mina planer nu är att lägga mig i sängen och sätta på en film i datorn. Pojkvännen köpte nytt spel i söndags så ska inte störa honom och låta han spela lite hade jag tänkt.

Hur som helst gottfolk, ska bara uppdatera er snabbt om en ändrad kategori och en ny. Workout heter nu mera workout/health och den nya kategorien heter superficial. Den sista kategorin kommer handla om utseende, dvs; Hår, smink, skönhetsprokuter m.m.

Puss&kram

We all want to be different

2010-04-19 - 05:29:15

Godmorgon. Det var fruktansvärt jobbigt at stiga upp imorse, ville bara gosa kvar med pojkvännen hela dagen och stunta i skolan. Men börjar klockan 7 den här veckan så det är bara hoppa upp ur sängen. Orkar inte fixa mig så det blir nog myskläder och bara lite puder på ansiktet, ska ju trots allt bara stå i en verkstad och jobba hela dagen.

Aja, har inte tid till att sitta och babbla här, nu ska jag sköjla ansiktet och gå på toa. Puss på er


artonde april tvåtusentio

2010-04-18 - 12:38:57
Godmorgon folket, har precis tryckt i mig knäckemacka med ost. Och snart ska jag och älsklingen ta pendeln till södertälje och lämna en bok. Kass uppdatering igår, sammanfattat så började dagen med att pappa och Jocke påbörjade att bygga en altan. Efter det så tog vi det väldigt lugnt. På kvällen så låg jag och älsklingen och rökte på ballen och kollade på himlen och efter det blev det avatar.

Nu ska jag fixa mig. Kram på er

17 April 2010

2010-04-17 - 09:45:04


Godmorgon på er! Har varit vaken ett tag och ätit frukost med familjen. Pappa (på bild) och min älskling har påbörjat ett projekt och ska bygga en altan på framsidan och en koja till småpojkarna.Trevligt, ska nog hjälpa till med kojan sedan. Jag och pappas tjej ska nog gå ner till centrum och köpa lördagsgodis med lillebröderna och låta dom åka bilarna därnere (dom som man stoppar en tia i så börjar bilen röra sig som man alltid åkte när man var liten).

Skriver om ett tag för nu ska jag kolla runt på lite bloggar, sedan fixa mig. Puss&kram
(Bilden är ifrån Januari)

sextionde april tvåtusentio

2010-04-16 - 14:55:22


Har svenska och engelska nu, kan knappt bärga mig till jag slutar. Vill bara hem nu, dagen har varit seg och jobbig helt enkelt. Får skjuts hem av en i klassen, väldigt skönt må jag säga. Pojkvännen och jag hade planerat att se bio idag, men imorse så försökte pappa få mig att stanna hemma och äta god mat samt dricka vin. Vet inte riktigt hur det blir. Kanske kan göra båda?

Slänger in en gammal bild på mig själv också från höstas (?)
Kramar

Friday

2010-04-16 - 06:05:57

Godmorgon! Har nyligen sagt hejdp till älsklingen och ska nu upp och dricka kaffe med pappsen. Sedan fixa mig inför skolan. Orkar inte klä mig "snyggt" idag så tror nog det blir mjukisbyxor. Dessutom så har jag för mig att det ska bli kyligt ute idag. Hör av mig om ett tag. Puss&kram

Sommaren 08

titanic

2010-04-15 - 22:13:14


Nu ska jag gosa ner mig i sängen med min älskling och sova.
Natti på er!

Todays top tune

2010-04-15 - 21:42:40


torsdag

2010-04-15 - 07:14:33

Vaknade preics och har som vanligt snoozat lite för länge, vilket jag inte får för läkaren men kan ine riktigt gå upp bara. Ska springa till bussen nu. puss

22:10

2010-04-14 - 22:10:05

Är hemma hos Joakim nu och ska kolla på Sex rehab with Dr Drew, sedan ta en dusch. Jag, Joakim, Hans syster och hennes kille har varit ute och promenerat med hunden i ca en timme precis. Känner mig duktig må jag säga.

fjortonde april tvåtusentio

2010-04-14 - 17:03:34



Har vart på återbesök hos läkaren idag. Finns en del saker jag måste ta tag i nu, vilket jag är halv glad utöver. Måste börja träna tre gånger i veckan, ta en promenad på 45-60 min varje dag efter skolan, gå och lägga mig klockan tio varje vardag, äta mer tabletter så jag ska bli piggare osv. Låter väl ganska bra när ni läser detta va? Men jag blev även tillsagd att sluta röka och prata med en psykolog. När jag blir tillsagt att göra någonting, som t ex att sluta röka, så är det omöjligt, det är som att folk tror att det bara är att sluta. Jag är inte mentalt förberedd. Och sedan så vet jag inte vad jag ska säga till psykologen, finns inte mycket att säga. Anledningen till varför jag ska gå till en psykolog är för att jag är arg och har väldigt svårt att släppa vissa saker som jag innerst inne förtränger hela tiden men som ständigt speglar hur jag har blivit. Det är dom tunga bitarna. Hur ska det här gå?

Ikväll så ska jag ut och promenera i en timme, orkar verkligen inte nu, läkarmötet tog kål på mig. Ska snart hem till Joakim också, hoppas det gör mig på lite bättre humör.

Massa kramar ♥

RSS 2.0