hohoheoehiha

2009-11-30 - 17:40:32
Nu ska jag kvarta/powernapa/sleepa/sova/vila, whatever, för ett tag! Så höres sen. Snart kommer pojken hit. puss på de

sunday

2009-11-29 - 13:21:57
Vilken lugn helg det blev. Fredags åkte jag till pojken och sov, dagen efter va de öppethus på skolan så jag jobbade (PÅ EN LÖRDAG!), på kvällen avrundade vi helgen med spel, film och alkohol at my place med päronen. Väldigt mysigt.
Nu är det söndag och jag ska snart till pappa. Har väl inga speciella planer. Ska plugga lite.
Hörs sen snyggingar

hallelujah

2009-11-27 - 18:54:46

I'm happy cuz it's friday

2009-11-27 - 12:54:08
Nu ska jag lyssna på präst gubben när han pratar om kristendomen inför alla tvåor på skolan. Dagen har hittils bestått utav en stressig morgon, sprang till tåget, bygga spagettibroar och läsa en bok om vikingar typ. Ganska chillibull faktiskt. Ikväll ska jag hem och skriva klart min praktikrapport och sedan träffa Joakim.
Nu måste jag kila. PUSS

you're so fine..

2009-11-26 - 22:03:43





nu ska jag ut och röka och sen sova, igen. älskar att sova, hatar att göra det utan dig.. Kom hit? snälla, låt mig iallafall få drömma att du är här. Det gör jag hela tiden.. Och vill alltid göra ♥

221109

2009-11-26 - 21:46:33



I found you Baby

grekland 2009

2009-11-26 - 17:20:13

Sitter hemma och kollar igenom bilder från Grekland, saknar verkligen värmen just nu. Saknar att komma ifrån allting. Saknar pojkvännen. Saknar allt som inte är inom räckhåll just nu känns det som.
Ska lägga mig i mammas säng och kolla på tv med värmedynan på magen. Kanske sova lite. Känner mig absolut inte trött, men känner samtidigt att jag inte har någon ork till någonting. Varför?
Aja, här är lite bilder ifrån Grekland, Rhodos, i Augusti det här året. Wönderful

hahahahahahahahaha

2009-11-26 - 11:18:58

Torsdag 2009

2009-11-26 - 08:00:56
träningen igår gick bra, även fast den inte var super rolig. Sedan så träffade jag Joakim hos hans pappa där han målade sitt rum. Somnade ganska fort i deras soffa och sedan åkte vi hem och sov. Inte så händelserikt med andra ord. Blev förtvivlad igår när jag vaknade utav att älsklingen var påklädd och skulle till jobbet, förstod ingenting, trodde att han nyss skulle stiga upp ur sängen och jag skulle hinna gosa och mysa lite grann. Men fan heller. Så nu saknar jag honom och vill bara krypa ner i en varm säng bestående av massa pussar.
Och nu är det räkne torsdag igen, det värsta dagen på veckan, även den långsammaste. I hate today, as hell!

Skriver later när jag har mer tid för nu ska jag bygga spagetti broar. Ja det är sånt vi gör i skolan, normalt va?
ses på stan för fan.

vill hem..

yes u are

2009-11-25 - 11:38:31



Sitter i skolan, som vanligt. Känns som att det fyller ut hela livet. denna vecka åtta till fyra varje dag. Det är bara fel, fel fel fel. Dagarna här suger ur energin som man har i kroppen och när man kommer hem så är man näst intill döende. Eller, man är döende till hundra procent. Och irriterad till hundra procent. Och hur kul är det på en skala från ett till tio liksom? typ noll.
Men vad gör man inte för en framtid ute på line tills man dör? Inte fan går man en sån här skola iallafall. För just nu känns det som de enda alterntivet. Matte c kan jag hälsa hem, för länge sedan. Bättre att koncentrara sig på att klara matte b. Det här gör mig bara galen. När har man tid för sig själv? Någon som känner likadant? isf så förstår vi varandra.

Och idag blir det träning, känner mig inte så taggad med tanke på träningsvärken jag har. Kan knappt sitta ner när jag ska skita för det gör så ont i skinkorna, och inte gärna står man i 90 grader ovanför toasittsen! Så det är bara att pina sig igenom toabesöket.

Känner mig så kvinnlig. spank on you, bye!

do you feel me?

2009-11-25 - 06:43:02
Känner.. mig.. helt.. jävla.. sänkt..


att känna dig tvingad får dig att trotsa

2009-11-24 - 20:07:06



hurry up, six minutes to go

2009-11-24 - 13:00:42
Tekno P kommer in när som helst och då börjar lektionen. femtio minuter i helvetet med the devil himself. Det är såna här saker som ger dig mardrömmar i flera månader. Can't do anything but pray right now. nej, jag överdriver inte! Skulle betala halva min lön för att slippa dessa lektioner varje månad. Usch, förstår ni mig då?
No one likes you master! No one..

Nu är the devil här när som helst så jag ska stänga av hjärnan och stirra på dörren till friheten i femtio minuter nu.
Och om jag inte skriver senare så är det dags att börja oroa sig!

Och kom på att jag har jackan på mig så kommer få smisk. :'(

I whisper you secrets

2009-11-24 - 10:14:49

words

2009-11-24 - 08:43:40


Skolan: Praktikrapport, matematik, lunch, klasskamrater, deprimerande, frukostrast, religion, klockan, väntan.
Utseende: Trashigt, stickat, långa halsband, ringar, silver, stjärnor, rosetter, svart, spets, grått, vågit, kajal, mascara, skinnpaj, hur-går-allt-ihop?
Saknar: Pojkvän, cigaretter, hem, sömn, kräftor, pengar, en lägenhet, värmen, vänner, mitt headset, kurt nilsen, musik, lusten.

It is better this way, I am going away

2009-11-23 - 21:02:19

Hur skönt som helst att träna. Har precis ätit, ska ner och duscha nu. Sitter och lyssnar på ytterligare en fin låt med Kurt Nilsen. Saknar Joakim. Känner lite depp. Vet inte varför. Röksugen. Känner mig lite duktig. Ingen cigg sen kl 11. Röksugen igen. Kramsugen. Gos-sugen. gråtfärdig. lycklig. Fan vad konsigt det känns. Alla känslor attackerar mig! Försvinn tack?



In your arms, I'll always stay

2009-11-23 - 13:41:17



Look at my behaviour.
I can't help myself.
One feet before the other,
and hope you didn't notice.
I'm 14 days ahead of you.
In my head you already mine.
I hope I don't seem, like the desperate kind.

Sometimes I, melt I,
I don't know where to put myself,
but I'm, not alone, cause right outside,
there's two people just falling in love.

I see you're looking,
but are you looking my way?
I like to thing so,
I could only say.

Sometimes I, melt I,
I don't know where to put myself,
but I'm, not alone, cause right outside,
there's two people just falling in love.

Some other time, some other place,
would maybe I show you my real face.


Sometimes I, melt I,
I don't know where to put myself,
but I'm, not alone, cause right outside,
there's two people just falling in love.

Sometimes I, melt I,
I don't know where to put myself,
but I'm ,not alone, cause right outside,
there's two people just falling in love

Feeling lost? Go this way

2009-11-23 - 13:32:34


Hittade den grymma bilden på google

Sitter i klassrummet nu, 2½ timme utan cigaretter. Går fasen bra, känner mig taggad. Och ikväll ska jag träna för första gången på evigheter. Sounds good enligt mig.
Ida är även här på besök i skolan, trevligt as hell. Länge sen man såg bitchen ju!
Har på mig mina mega tuffa nya boots från din sko. Typ helt awesome och skit kär. I både skorna och i min älskling! tid för att vara lycklig helt enkelt. När man mår som bäst, det är då man ska sluta med allt som förstör en, cigaretter, för mycket alkohol, deppiga hemmakvällar med mera. Det är nu man orkar träna, äta bra, sluta röka, pussas a lot, ta hand om sig själv och festa utan alkohol och känna att allt är underbart ändå. Life's on top right now!

skooolan

2009-11-23 - 07:57:30
har inte kunnat uppdatera för har inte haft någon dator. Och när jag har haft datan så har jag varit way to biiizii. Så förlåt för den. Nu är jag i skolan, teori för första gången på 6 veckor. Matematik. Vi startar upp dagen med 3 cigg och sedan sluta röka. Då är dom slut, och då är det inge mer för mig. (y)
Idag efter skolan ska jag träna thaiboxning och sedan hem till mamma. Uppdaterar mer under dagen. Hoppas ni har haft en fin helt, min har varit pretty awesome!

Töjning

2009-11-19 - 19:19:42
tog en snabb cam bild, svullet och painfull. Men det går över snart och det är inte långt kvar tills jag kan sätta sitt en tunnel. Yäy!!

waitin' for you, thinkin' of you.

2009-11-19 - 18:30:16

dom två senaste dagarna har jag tillbringat nätterna hos Joakim så därav väldigt kass uppdatering. Men mysigt har jag haft det. Igår kollade jag på min thaiboxningsträning med honom, och fan vad jag saknar det. Va ett bra tag sedan jag var där. På måndag ska jag iallafall köra igång igen. finally!

ryckte precis igenom från 6mm till 8mm på dey högra örat. Fan vad ont det gjorde, men det är bara härligt. Inte långt kvar till 10mm. Än så länge så är bara vänstra örat 4,3 eller något sådant. Men måste låta det läka helt innan jag trycket i 6mm där för annars kommer jag få fetaste infektionen. Nu börjar den lägga sig bra iallafall.
Nu ska jag ut och ta en cigarett och sedan plugga engelska.

Bara för att låten är så fin, riktigt fin.

shut your mouth

2009-11-17 - 18:00:53
Hade aldrig trott att det skulle flyta på så bra att vara tillbaka i skolan. Dom tidigare jävligt långsamma minutrarna tycks faktiskt rulla medurs för en gångs skull, och inte moturs som annars. Jag antar att det är för att det man sysslar med börjar ta form, äntligen. Men egentligen, känns det jävligt meningslöst. En jävla hammare som inte går att använda. Står där vid maskinen och bara bearbetar bort allt, blir galen på alla dessa minimala mått som inte får vara för små eller för stora. Ett riktigt helvete. Att stå vid en maskin kanske inte är så manligt som folk tror. Det är ju faktiskt så jädrans mycket pill och göra rent osv. Något som absolut inte passar mig.
Börjar bli förvirrad själv snart för förstår inte vad jag sitter och skriver om. Maskiner, som att ni skulle förstå?! dum man är ibland.

Ska snart ner och köpa hårfärg till M som jag lånade förra veckan. Körde ju på lite svart och blondt i håret. Skulle till frisören och klippa mig och helt plötsligt var man brunett. Yep, puts veck så var mitt blonda hår borta. Lika bra, va trött på det!

Right now sitter jag och lyssnar på musik, en riktigt bra låt. Lägger upp den snart. Ska duscha när som helst och sedan åker jag till Jocke ikväll, sover säkert där också.

baybay!

End of heartache

2009-11-13 - 11:20:33



this time

2009-11-13 - 10:36:00

Right now: Sitter och pillar vid datorn, ska ut och ta en cigg nu sen duscha coh fiza mig.
Plans: Åka till nordea kontoret i tumba för att få en ny kod till mina inloggningsuppgifter, träffa älskling, pardeyyy hos Puh.

Nu vet ni, c ya!

Just nu, vet inte varför

2009-11-12 - 14:35:18

take my breath away

2009-11-11 - 17:26:13
helt slut efter jobbet. Hade samtal med lärare och chefen på avdelningen. And guess what ? självklart fick man högst betyg! Så nu ska jag belöna mig själv med något gott, tv och värmedyna. Behöver sömn. Blir till att gå och lägga sig väldigt tidigt idag. c you later suckers.

Grekland, saknar det

read this and feel me

2009-11-09 - 19:35:00

Låt mig få vara en trotsig tonåring, jag kommer att bli vuxen.
Låt mig få skrika och springa min väg, jag kommer alltid att återvända.
Låt mig hitta min egen väg, jag kommer ändå att söka nya.
Låt mig få snubbla, jag kommer att resa mig.
Låt mig få ett IG, jag kommer inte vilja ha det igen.
Låt mig få deppa och vara sur, jag kommer att bli glad igen.
Låt mig hitta ett eget liv, jag kommer ändå att lämna er snart.
Låt mig få ha hemligheter, jag kommer att berätta dem sedan.
Låt mig inte bli sårad, jag litar ju på er.
Låt mig få prata när jag behöver, jag klarar inte allt själv.
Låt mig få gå när jag är redo, men släpp mig inte helt.
Låt mig gå, komma igen och vara liten när jag inte vill vara stor.

this is hurtful

2009-11-09 - 19:01:21

Känns hopplöst att vandra här när det känns som att jag inte kommer någonstans. Känns som att jag har sprungit en hel livstid utan framgång nu. Ingenting tycks ha någon mening.
Jag vill springa iväg, långt bort, där ingen hittar mig. Förlåt, men jag trivs inte här. Jag hatar det här mer och mer för varje dag.

My new baby

2009-11-08 - 18:55:06



Farsdag firades med att åka till skärholmen (som ändå sker varje söndag) och handla. Och visst hittade vi lite prylar som fick följa med oss hem. Bland annat så hittade jag min nya älskling. Han såg så ensam ut, så han fick följa med mig hem. Sony ericsson aino u10i. 8.1 megapixel, touch och knappar, trådlösa hörlurar m.m. underbar. Och ännu bättre är den för att den har quadrapop.
Ett riktigt inpulsköp. En riktig skönhet. Min nya pärla.

Nu ska jag ladda ner låtar från youtube som jag ska lägga in på mobilen. Byebye suckers!

Leave home and lead sun, prepare for the long runs.

2009-11-07 - 18:06:21



Be strong, good son, antoher day will rise 
As you die
As you die

The formation of gangs is a sure sign of spring, 
A new season approaches, please sign up for the kid, 
Leave home and lead sun, prepare for the long runs.
Always here

Be strong, hold on, antoher day will rise 
Be strong, love is gone, heart is cold as ice 
As you die

Prove yourself to the father, he will praise you in mind 
Alarming future is traced, the contract is already signed.
Always here

Be strong, hold on, antoher day will rise 
Be strong, love is gone, heart is cold as ice
As you die 
As you die

So long, love is gone, your heart is cold as ice 
Be strong, good son, another day will rise and you have to 
Be strong, hold on, antoher day will rise.
Be strong, love is gone, heart




is cold as ice As you die As you die It isn't where I'm free Maybe another time











Takida - As you die


This is it

2009-11-07 - 14:15:03

Jag har i flera år bloggat, och alltid envisats om att skriva om saker som jag egentligen tycker är så jävla ointressant. T ex; vilken tröja jag ska köpa på nästa shoppingrunda, hur kaffet smakar eller hur mysigt vädret är ute fast det regnar och man egentligen hatar det.
Så nu har jag startat en ny blogg för säkert femte gången och det här är helt annorlunda. Music, texter, citat, vardag, fest osv. Dom som känner mig kan nog tycka att vissa saker är ganska otippat för att vara jag, men det är det inte. Musik kan nog inte vara otippat för en enda människa på jorden, alla lyssnar på musik på något sätt och många relaterar till musik efter humör. Jag är en sån människa.

RSS 2.0