I never wanna see you sad

2010-06-09 - 19:12:25


I högtalarna just nu

Dagen gick fort, tur de.. Känner inte alls för att jobba imorgon. Surt att alla är lediga, förutom jag! Kan det åtminstonde inte vara lite varmt och soligt ute? Känns bara som att de blåser och är mulet hela tiden.

c ya

baby i love your way

2010-06-06 - 22:35:36
Igår var jag och lite folk nere vid mälarbadet och drack, mysigt va det minsann! Idag har varit en slapp dag, somnade ute på framsidan i 2 timmar, shitt va varmt de va ute. Hela jag var helt blöt för solen brände rakt på mig. Imorgon bitti så ska jag till min praktikplats som ja ska vara på i 4 månader. Hoppas att det är skönt folk där. Men vet redan nu att det kommer blir stressigt och jobbigt med tanke på tiderna, Scania skriker efter folk nu.

Har inte så mycket mer att säga än godnatt just nu.
Ska sova så jag är pigg imorgon när jag vaknar. Pussen!

Tidern då man var blond, länge sedan!

plus poäng till mig!

2010-06-04 - 17:32:45
vet ni vad? Ja jag klarade av redovisningen tills lut, utan att spy eller svimma. Cred till mig! Och jag hade även min sista skoldag då vi har teori! Hur underbart!? Så nu är det praktik i ca 1 år. Jag kan inte beskriva lättnaden.
Ikväll har jag inga planer hittils, ska beställe hem mat från kolgrillen snart.
Imorgon blir det troligtvis att träffa alla i klassen och dricka lite, som en avsultningsgrej eftersom vissa av oss kanske inte ses på ett år nu.

Puss puss så länge

-----

2010-06-02 - 21:33:09


Tänkte gå ut och ta mig en jarre nu, efter det blir det ta det lugnt med bra musik och mysa ner sig i sängen. Imorgon så ska jag hem fort som tusar från skolan, har lovat syster att fixa henne inför balen, så ska hinna slänga på henne både smink och göra en frisyr på henne. allt detta på endast 1½ timme. suck.. Men men, vad gör man inte för familjen?

Ska gå och lägga min tidigt idag, innan tio, å jag är nogålunda pigg imorgon. Och på fredag är der redovisning, snacka om ångest. (blir tpl av att tänka på de)
Pusspuss!

Don't waste your time

2010-06-02 - 19:21:09



Det är underbart att vara hemma, men varför gått tiden så långsamt i skolan och så snabbt när man kommer hem? Nu ska jag plocka disk och fixa mitt rum hade jag tänkt.

Uppdaterar senare!

TISDAG

2010-06-01 - 17:29:52
yttligare en skoldag avklarad och nu är det bara tre kvar. Sedan blir det praktik i ett fucking härligt år! Och på tal om något helt annat så har jag fårr jätte mycket komplimanger för mitt hår idag. Gissa vem som blev glad? Detta måste vara min rätta hårfärg!

Ska snart ropa ner lillesyster så ska jag fixa hennes hår, hon har nämligen bal på torsdag och jag är tvingad till att vara hennes stylist. Ganska problematiskt med tanke på att en nära vän som också ska ha bal samma dag vill att jag ska fixa hennes hår. Jag har ingen aning om hur jag ska hinna, och om det inte går så fxar jag lillesysters hår och smink i första hand.

RSS 2.0