shopping

2010-01-31 - 19:04:29
Detta fick jag med mig hem idag efter en dag i skärholmen med sofie.
två buisers (staving ?), en klänning HM, Tjocktröja Ginatricot, Tunika New Yorker.



too tired

2010-01-28 - 06:39:18
Sitter med ruffsigt hår, helt osminkad, en stor tjocktröja, baggyjeans etc. Har ingen ork för att fixa mig. och ännu bättre är ju att jag efter skolan ska träna, efter det blir det ca 1-2 timmars paus för min del då jag kilar upp till pappa och pluggar, därefter så blir det träning igen. Bara handboll hela kvällen.
Nu ska jag rita på mina sexiga eyebrowns, packa träningskläder, fixa frukost, packa matlåda, borsta tänderna osv. (på 20 min). så hejdå!

26

2010-01-26 - 11:16:53
Det är inte lätt att hålla sig vaken nu på lektionen man jag försöker så gott jag kan. Det är viktigt att jag hänger med på Pers lektioner med tanke på hru jävla invecklat och svårt allting är. Och på proven blir det ännu svårare om man inte har hängt med. Ikväll ska jag träna och sedan vara med pojkvännen lite tror jag. Resten av veckan blir det en del plugg. Tråkigt men sant. Ska försöka vara duktig på att uppdatera ändå.

Pussssss

Draft: Jan. 26, 2010

2010-01-26 - 07:52:34



Så här söt är jag idag!

Thomas sabo - handcuffs

2010-01-26 - 05:51:26

Jag har verkligen en pojkvän som inte går att beskriva med ord, så glad blir man. Kolla vad jag fick igår utav honom. På en helt vanlig tråkig och trist måndag. Hur glad blir man inte? Har även en änglavinge som jag fick av han i julas + armband. Sedan somnade vi klockan åtta i varandras famnar. Mysmåndag kan man kalla det.

Jag älskar dig Joakim ♥




xoxo

Dagens

2010-01-25 - 06:50:59

Såhär ser jag ut idag, ha de gött för nu ska jag till skolan..


xoxo

monday again..

2010-01-25 - 05:51:53
sagt hejdå till pojken, fixat till håret lite och inte mycket mer. Ska börja sminka mig och sedan klä på mig. Och någon att beklaga sig över såklart; mitt rum är kaos. Jag älskar den nya sängen, men varför måste den ta upp hela rummet? måste lösa det här på något sätt. Behöver helt enkelt byta rum. Fan vad jobbigt. För annars måste jag höra mammas tjat om att städa rummet ända tills jag flyttar, men mamma. Det går inte att städa mitt rum! jag måste ha alla grejer i mina väskor för att få plats.

Skriver snart igen.
Godmorgon förresten!

ny dag, nya tag..

finally I found you

2010-01-24 - 14:01:54

oh ye

2010-01-24 - 12:40:24


Ser ni "vantarna"? har äntligen hittat liknande, på hm divided. Gråa med mysigt mönster. Visar senare!

...

2010-01-22 - 15:51:21
Att vara utan dig en dag, känns som veckor.



är på riktigt dåligt humör. Har ångest, är deppig och pallar bara helt enkelt inte..
Skriver när jag orkar igen.

underbart

2010-01-21 - 18:46:02

Hallå bloggen!

Asså har fått någon rit kick så sitter och ritar hela tiden. Är sigen på att köpa värsta blocken, pennor och massa skissredskap. Känner mig som största muppen!

Förresten så har vi haft tema vecka den här veckan, underbart är bara förnamnet. vi hade utställning idag, u-t-s-t-ä-l-l-n-i-n-g! = ingen redovisning! fatta hur jävla glad jag vart! Jag hatar att redovisa, det är verkligen det värsta jag vet, känslan innan när man mår illa och springer in på toan för att man tror man måste spy. Det har hänt ett antal gånger. Och i början av veckan så va de första jag tänkte att jag skulle hamna i största cp gruppen. Tror ni inte att jag för en gångs skull har tur och hamnar i bästa gruppen av alla som fanns?! allt har gått kanon hela veckan. Är så jävla glad nu.

men ska sluta nu så skriver snart igen. Puss!

hurra hurra hurra

2010-01-20 - 07:25:56
Sitter i skolan och checkar runt på datorn. Tänkte gå in till omklädningsrummet igen nu innan Jennie ringer ut mig för att ta en cigg. Planen var väl att hinna kladda på lite smink snabbt.
Någon mer än jag som är dö trött? Vill bara hem och gosa i sängen med min baby.. ♥

btw, säg grattis till min syster Erika som fyller 18 idag, jag är inte svartsjuk, bitch.
GRATTIS!

Anything to make you smile

2010-01-20 - 06:46:41

It's looking like a limb torn off
Or altogether just taken apart
We're reeling through an endless fall
We are the ever-living ghost of what once was

But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do

And anything to make you smile
It is my better side of you to admire
But they should never take so long
Just to be over then back to another one

But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do

But someone,
They could have warned you
When things start splitting at the seams and now
The whole thing's tumbling down
Things start splitting at the seams and now
If things start splitting at the seams and now,
It's tumbling down
Hard.

Anything to make you smile
You are the ever-living ghost of what once was
I never want to hear you say
That you'd be better off
Or you liked it that way

But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do

But someone
They should have warned you
When things start splitting at the seams and now
The whole thing's tumbling down
Things start splitting at the seams and now
If things start splitting at the seams and now,
It's tumbling down
Hard





Världens finaste låt, älskling.

later

2010-01-19 - 20:18:49
Har precis tränat och nu ska jag springa ner till tåget, mot pojkvännen. Ses imorgon bitii.

Ciao!

Livet på en pinne

2010-01-19 - 15:21:00

Sitter i skolan nu, och eftersom vi har temavecka så har jag mest suttit och klistrat och klippt, vilket gör att tiden rullar på bra. Lunchade på subway med härligt folk, imorgon är det löning och min jämnåriga syster fyller 18. Så lite träning på det ikväll och träffa pojkvännen. Känns riktigt bra just nu.

Just nu spelas Jason Mraz - Lucky i mitt headset. Slutar om ca en halvtimme och då blir det hemgång. Idag har varit en bra dag, är på jätte bra humör trots allt.

Jag älskar dig mamma, glöm inte det. Du är bäst i mina ögon och kommer alltid att vara.

words can not explain

2010-01-18 - 12:23:04
Det behöver inte vara såhär, men ändå är det så. Varför?
Om du ska ge upp och välja den lätta vägen så ger jag oxå upp.
Jag klarar mig inte utan dig, jag trodde du visste det.

Jag vet hur länge det här har pågått, och hur ofta det händer.
Du skulle bara veta hur det känns. Förlåt, men jag ser inte dig med samma ögon längre även fast jag älskar dig så jag spricker. Du har bara gjort mig så besviken så att ord inte räcker till. Allt jag kan göra är att stirra in i väggen och låtsas som att allt är bra. När ska du kolla dig i spegeln och inse att det inte kan fortsätta såhär?

Jag hoppas verkligen att du förstår hur mycket vi älskar dig och att vi bara vill ditt bästa. Trodde du verderade dig själv högre och inte tillät det gå så långt. Men tydligen så hade jag fel.

Utan dig så lever inte jag.

see you later

2010-01-18 - 06:38:40

I HATE TODAY

2010-01-18 - 06:10:56




Plattar håret, sminka mig, klä på mig, får mig själv att se bra ut, på med masken, le.

WORKOUT

2010-01-17 - 21:06:26

Träningscykeln: 30 min
Situps: ca 120
"kissande hunden": 50 på vardera
rygglyft: ca 30
armhävningar: ca 30
knäböj: ca 30

Ett liv jag aldrig tröttnar på

2010-01-14 - 23:10:34

Jag visar inte varje dag hur glad och tacksam jag är som hittat en sån fin kille som dig. I mina ögon är du verkligen perfekt, och det är svårt att förstå att du älskar mig tillbaka. Du är det finaste jag har och jag vill aldrig förlora dig. Jag vet inte vad morgondagen har att erbjuda, och det är de som är det bästa. Du är inte bara underbar för att du är den du är, utan för att du gjort mig och min värld så mycket bättre under den här tiden.
Ibland undrar jag hur jag hade varit om vi inte hade träffats, lika aggressiv och splittrad som människa som tidigare? Jag är glad att du slapp uppleva den personen iallafall.
Vi behöver inte tycka percis likadant om alla saker, eller ha ett felfritt förhållande, det viktiga är jag vet att du gör mig lycklig rakt igenom. Som en pil rakt i hjärtat. En dag utan dig och jag saknar dig så att jag går i bitar.

Jag menar det jag skriver. Det som kommer från hjärtat går till hjärtat.


tårögd

2010-01-14 - 18:37:07


Den här videon gör mig inte något annat än tårögd och ger mig en känsla av längtan efter pojkvännen. läs texten på videon så förstår ni allt. Så söt video så hjärtat går i bitar!

blåtöj

2010-01-14 - 18:19:02
Är lite smått irriterad, tappade mitt ciggpaket som va nyköpt efter skolan. Eller så glömde jag dem i skolan. Så nu sitter jag här cigglös och deprimerad. Frossar godis och nu ska mamma laga pannkakor till middag, vilket jag är inte så sugen på så tror jag lagar ihop något annat till mig själv.
Och förlåt för att det blir så lite bilder i bloggen. Men försöker hitta på datorn så gott jag kan, kan inte lust att ta några outfit bilder när jag går osminkad och i blåtöj och en ful scania. Känns inte så nödvändigt att se. Eller vill någon se? Nä tänkte väl.
skriver snart. Pussar

what did you say?

2010-01-14 - 18:14:23


hot or not?

topshop

FYRA ORD

2010-01-14 - 05:50:48
run to the bus!

right now på kanal 6

2010-01-13 - 21:16:10

Amerikansk komedi från 2005. Matt Stiffler, Steve Stifflers yngre bror, hotas av relegering från sin skola och skickas iväg till "band camp" över sommaren. Till en början försöker Matt rigga gömda kameror på olika platser i lägret för att filma nakna tjejer. Försöket misslyckas dock när han blir kär i Elyse. Men ansträngningarna att lägga band på "Stiffmeister" får smått komiska resultat.

I rollerna: Eugene Levy, Tad Hilgenbrink, Arielle Kebbel, Jason Earles, Crystle Lightning, Jun Hee Lee. Regi: Steve Rash.

Blondiner har roligare?

2010-01-13 - 21:11:54




Nu är jag hemma, så vad har hänt idag? Jo, sovmorgon idag, började klockan 1. Hur skönt som helst. Jobbade till 7, efter det mötte jag upp min syster på stationen och så drog vi och åt sushi. Nu är jag hemma, vilket är det bästa tidpunkten på dagen. Äntligen hemma liksom, då man får andas och ta det lugnt ett tag. Så jag är riktigt happy nu.

Någon annan sak som jag har kommit på är att jag ska vara blond, inte brunett. Så planerar nu att om några månader påbörja min transform från brunett till blond hos frissan. Håret måste bara bli lite starkare först. Annars lär allt ramla av. Nu ska jag röra ihop en smoothie!

Megan Fox

2010-01-13 - 14:38:28
Sitter i skolan just nu, slutar klockan 7 idag så är hemma ganska sent. Håller på med att skriva elementblad just nu så skriver senare om jag hinner. Annars när jag kommer hem.

Megan Fox, världens vackraste kvinna, enligt mig.


xoxo

YOU'RE SO LOVELY, BUT HARD TO FIND

2010-01-13 - 10:25:56

conversation

2010-01-12 - 23:12:50
telefonsamtal med älskling:

Emma: Älskling om du får ligga ytterst inatt så kliar du mig på ryggen? (Jävligt populärt att ligga ytterst)
Joakim: Men jag kliade dig igår när du sov?!
Emma: Ja men det är mycket bättre om du gör det när jag är vaken så jag känner det sköna liksom.
Joakim: Jaha.. (världen går under, kliade Emma förgäves!!!)
Emma: Men det känns ju faktiskt väldigt romantiskt att du ger mig kli när jag sover. (seriös)

Bra där Emma, bra där. Rätt val av ord nästa gång kanske?

Händelse innan duschen:

Emma: Jag går iallafall och duschar nu (irriterad för att han sover)
Joakim: ... (död liksom)
*Går till badrummet, öppnar dörren och stänger utan att gå in*
Joakim reser sig (HE'S ALIVE! miracle)
*Står gömd utanför dörren till rummet*
Emma: BUUUUUUU!
Joakim: waaaaa *hopp*
Emma:
älskling då förlåt jag va bara tvungen (helt inne på att trösta min älskling)
*Hunden skäller som en döende bäver*
Emma: *planera att skrika hunds namn högt så han fattar att han ska hålla käften resulteras i:* ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKLING (förbannad)

skratt.
skitdåligt förklarat, men helvete vad roligt irl.

Förresten, hur uttal ni Joakim?
1. JOAKIM
2. JÅKIM

själv tycker jag Jåkim funkar alldeles utmärkt och jag hör ingen skillnad som mamma och pojkvännen gör. På tal om ord, varför är ett jävla komplicerat ord - kan inte säga varför om jag inte är koncentrerad och medveten om mitt ordfel i just samma sekund.

På mitt språk säger man: Verför?
17år gammal? näe.

oh happy day!

2010-01-12 - 21:05:53

shit, äntligen andas, äntligen får jag sitta, äntligen får jag göra vad jag vill! Upp kl 5, mot skolan, börjar 7, slutar 4, hem, plocka disk, laga mat (som jag inte hann äta ens), må illa hela f*cking dagen, träning 2 timmar, hem, klia pojken på ryggen, HÄR! Och what's up next? Jo jag hade tänkt att duscha, känns lite halv jobbigt att gå och stinka skit halva dagen.

Något annat som är härligt är faktiskt att lyssna på pojkvännen huttrande och flåsande i sömnen, och ja jag är seriös! Det är de som är kärlek. Och det andra är att det är jag, datorn och en fet godisskål i lugn och ro. (plus pojken som sover i sänger bakom) MYSPYS and happiness.

Och någonting mer, börjar kl 13:00 imorgon, så jag är ganska överlycklig.
sitter och ser ut såhär just nu:    =D

Så kort sammanfattning utav inlägget, jag mår bra även fast jag kanske har haft illamående hela dagen, druckit 6 koppar kaffe för att jag är en sån jävla sömntuta, har sprängande ont i huvudet och förutspår att pojkvännen kommer strunta i att klia mig idag.


Randombild, jag på bilden, taget av självutlösaren

boyfriend

2010-01-11 - 20:02:21
pojkvänstid ikväll, men eftersom jg gissar (är säker) på att han kommer spela cod så tar jag med datorn så jag kan pilla lite med mitt också :) Så blir nog lite mer update ändå.

c ya soon!

Att visa lite hud är inte farligt

2010-01-11 - 19:34:04

Samhället, Sverige, det skulle jag beskriva som tråkigt. Ett land som inte vågar tänja på gränserna, folk som har fördomar och inte vågar bjuda på sig själva eller vara sig själva. Är det inte patetiskt att en tjej i ung ålder (egentligen alla åldrar, men dem unga blir mest drabbade) inte kan klä sig hur man vill eller t ex ta kort på sin mage? För vad är man då? ; En slampa, en hora, eller liknande. Det tycker jag är så jävla fel på ren svenska. Vad fan har vi en kropp om man ska gå och dölja den hela tiden? Om man är nöjd med sig själv och tycker man är snygg/sexig eller är riktigt självsäker så låt en vara det! Det handlar verkligen inte om att man vill ha bekräftelse utav någon annan att man ser bra ut eller vill bli uppskattad. Det är snarare tvärt om, det är personen som inte kan acceptera att någon annan visar lite hud t ex via internet, bloggen eller i sitt sätt att klä sig som har grova problem.
Tänkte ta ett litet exempel och samtidigt försöka att inte hänga ut någon, tänk på att detta är ett exempel.
Om Kenza gör ett modelljobb för underkläder eller t ex utan överdel med något som täcker brösten (håret/händerna) så skulle hon få hur mycket kommentarer om hur fina bilderna är som helst för det. Men om hon eller någon annan skulle ta privata bilder när man visar lite hud (bortse strandbilder) så skulle deras mail och kommentarsbox bombas med kommentarer där det står skäls ord och uppläxningar lika långa som en bibel över vad man borde göra och hur dålig förebild man är m.m.

COME ON! det är för fan bara lite hud, varför har gud inte gett oss en kropp som är täkt utav kläder som man inte kan ta av om det är så jävla farligt att visa lite skinn? Gud har gett mig en kropp och jag tänker inte gömma den bara för vad andra folk tycker.

Önskar att folk någon dag slutar ta åt sig och att alla patetiska folk där ute inser att det bara är en gnutta hud och inte tredje världskriget, världen går inte under.

monday, I hate mondays.

2010-01-11 - 17:51:58

Igår kväll så protesterade min dator och mitt internet, det slutade funka helt enkelt. Samma sak imorse, så nu sitter jag på bärbara och kikar runt lite. Planerna nu är att städa mitt rum, träna och kanske åka till pojkvännen sedan, inte helt bestämt det där riktigt. Denna vecka ska jag köra igång träningen igen, dvs handbollen börjar imorgon och så ska jag börja ta lite egna intiativ några gånger i veckan ut över det.

Right now så lyssnar jag på låten i inlägget nedan, tiger lou - you can't say no to me ♥ ..
Tänkte fota mitt hår så ni får se hur det ser ut nu efter att jag klippte av en bit på löshåret igår. Ser mer naturligt ut irl så jag är helnöjd. Brb folks!



xoxo

Tiger lou

2010-01-10 - 14:24:02


Värd att lyssna på ♥

going to mom

2010-01-10 - 12:17:54
Morning sunshines, har sovit ut idag, precis som igår och måste börja packa när som helst. Ska till mamma idag, sp vi hörs där folket!

xoxo

Even the best fall down sometimes

2010-01-09 - 21:19:44
Förlåt för jätte kass uppdatering. Rubriken säger mycket, vill bara här ifrån.

Kärlek kan beskrivar med 3 ord; Du och jag.

2010-01-08 - 20:14:04
Klar för att röra mig till pojken. Ska handla lite gott på vägen så blir det mys ikväll. Och på tal om ingenting så är jag dö förälskad i handskarna eller vad vi nu ska kalla dem. Har letat efter sånna men inte hittat. Undra om man ska klicka hem dom? Lön snart trots allt. Chicy.se

so hard

2010-01-08 - 19:40:28
Duktig som man är har man städar rummet, nu är det duschen som gäller! Efter det ska jag åka hem till pojkvännen och mysa med honom. Så då blir det mer update imorgon. Men skriver igen innan jag rör mig.

xoxo

trash my thick sweater

2010-01-08 - 18:03:50



chicy.se, jag är kär

I'll always come straight to the point

2010-01-08 - 17:43:05





Idag har jag på mig: Tee Spanien, Jeans miss sixty, raggsockor, klocka Jet set. Väldigt enkelt idag. Nu ska jag röka och sen städa rummet som ser förjävligt ut.

Känner mig nyttig

2010-01-08 - 17:20:48


Mild youghurt, havre, linfrön, solrosfrön, russin, torkade frukter, och massa apelsin+äppelsaft.

She got it

2010-01-08 - 17:03:41

Måste bara tipsa den här bloggaren. När jag läser hennes blogg om träning och bra mat kombinerat med massa rolig läsning så blir jag över taggad på att rätta till mitt liv och åka på rätt spår igen. Dvs med bra mat, en fitness body, bra betyg osv. Och dessutom, Snygg är bara förnamnet!!

(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

school sucks big time!

2010-01-08 - 09:19:41
Sitter i skolan, ovanligt va? Känns som att det tar upp all min tid, vilket det nästan gör också. Börjar snart igen, teknologi med teknoperra, det vi alla hatar mest. Jag hatar det mest, så grymt mycket! men det är bara bita ihop, bara en termin kvar nu, så underbart så jag nästan dör. Skriver sen, promise you.

xoxo

2006

2010-01-07 - 18:22:10



Ja vad ska jag säga.. det är tur att man förändras. 2006, då var man 13 år och tyckte man var stor. Jag som fortfarande är liten.

xoxo

Audrey Hepburn

2010-01-07 - 15:02:11

Inte långt kvar utav skoldagen, känns bra med tanke på att jag redan är less även fast det är första dagen. Längtar till så mycket, som att få mysa med min pojkvän under det varma täcket, ligga och klia han i hårbotten medan han ligger på min mage, till helgen då ansvaren försvinner och då det är okej att vara spontan och göra som man vill. Så mycket som jag saknar. Någonting jag saknar så mycket så att hjärtat spricker är sommaren. Gör inte ni? Jag gör det verkligen, och tror aldrig jag har saknat den så mycket heller. Jag längtar verkligen tills jag kan gå ut utanför dörren utan att frysa igen. Jag drömmer om att resa bort, långt bort, och vara borta länge. Carribien, Thailand, Egypten, Hawaii, United states, Grekland och massa massa fler. Varför tvingas vi stå ut med den här kylan? Jag som hatar när det är kallt ute. Sommar vinner överlägset, tusen gånger om.

Men nu ska vi vara positiva så jag blir som texten nedan påstår. Kanske stämmer det när jag tänker efter?

karma

2010-01-07 - 07:49:56
Imorse gav jag mig fan på att jag skulle sno/låna (kalla det vad ni vill) min lillesysters converse. för det första så är dom för trånga på höger foten (läs: mycket för trånga) och för det andra så går man inte ut med tygskor på vintern. Men jag, snilleblixten Emma (!) tänkte att det har ju varit så himla kompakt snö de senaste dagarna så snön kommer inte nudda själva tyget på skon: Och då blir det ju inte blött!!

Men men, vänta här, nu kommer poängen med det här (läs: rubriken). Självklart så har det snöat 1 dm till under natten. Min vanliga jävla tur. Och ännu mer självklart är det ju att jag inte hann byta skor för att jag hade så brottom. Så nu skulle jag vilja hugga av mina vår och slänga in i en mikrovågsugn och värma upp dom. Höll på att börja grina när jag satt på tåget.

Onödigt inlägg!

vanliga turen

2010-01-07 - 06:02:49
Mensvärk, usch, de vi alla tjejer hatar! man önskar liksom att man kunde pricka in dom på någon onödig dag när man egentligen inte bryr sig att man mår skit för det gör man oavsett. (läs: söndag) Men självklart lyckas jag vakna med mensvärken samma dag som jag börjar skolan igen. bra start på vårterminen 2010! Aja ska fixa mig nu, är lite stresseeeed out!

xoxo

uggs och shorts i sommar

2010-01-06 - 19:23:00


Finns inte så mycket att skriva mer än att uggs och shorts är en bra kombination, även fast det är sommar och varmt ute. Lite tåsvett har ingen dött utav!

today's top tune

2010-01-06 - 12:19:13

Joakim ligger fortfarande i sängen och sover/halvsover. Själv har jag suttit här ett tag nu, måste komma på någonting att göra idag. Sista lovdagen, imorgon är det skola igen. It sucks.. Man blir typ lagom deprimerad utav det.

Låten gör mig dock på lite bättre humör. (klicka på bilden för att höra den)

00:19

2010-01-06 - 00:20:17

Har precis legat i soffan och kollat på en film, som jag inte ens minns namnet på. Men den var helt okej hur som helst. Börjar bli lite trött nu så vet inte om det blir lägg dags eller om jag fastnar här vid dum burken ett tag till. Pojkvännen saknar mig nog nu i sängen så borde krypa ner brevid honom. Ska flörta lite extra så att han kanske kliar mig till sömn inatt. Är inte det världens underbaraste?!

 xoxo

You rock my world

2010-01-05 - 19:58:20

femtejanuaritvåtusentio

2010-01-05 - 10:13:54
Kollade precis på Las vegas, Josh ser ju faktiskt bra ut!


Pappa väckte mig med macka och thé som jag fick tvinga i mig, efter att jag inte ätit på att dygn och spytt en gång igårkväll så var mackan vidrig. Åt inte ens upp hela. Mår bättre idag, hittils. Hoppas det fortsätter mot bättringsvägen.

xoxo

magsjuk?!

2010-01-04 - 20:00:10

Det är inte bara jag som mår illa här hemma, pappa och hans tjej har åkt på något, helt klart. Om man inte spyr så skiter man vatten. Själv har man inte gjort något utav den ännu, men varit nära på att spy ett antal gånger. Just nu mår jag lite bättre, tror jag. Men skriver nog mer imorgon. Nu ska jag bara dricka thé och ta det lugnt.

Ha det gött

i just want us to go

2010-01-04 - 17:23:47



Illamåendet håller i sig, självklart, min vanliga tur. Och vad har man gjort idag, stirrat in i datorn utan framgång på vad man ska göra. Och inte har man fått i sig mat heller, är inte hungrig. kanske ska man gå och lägga sig ett tag?

skriver sen, när jag mår bättre och illamåendet för hoppningsvis har släppt.

Your touch makes it hard to breathe

2010-01-04 - 15:35:08

usch, att jag aldrig blir nöjd med designen, nu la jag bara in en header, men texten blev helt sne kn*llad och nu orkar jag inte ändra igen. Så låter det vara så tills vidare. Nu måste jag äta någonting, har bara fått i mig en kopp kaffe idag.

Känns som att jag håller på att bli magsjuk också, så vet inte om jag vågar äta någonting. Mår illa och det känns som att jag borde spy när som helst. Aja, här kommer en bra låt.

I drink coffee like water

2010-01-04 - 14:48:34


Vaknade upp hemma hos pojkvännen som är på jobbet.
Så tog bussen hem och här har man fan inte fått mycket gjort.
Har kollat på tv med pappa, masserat hans rygg och pratat skit över en kopp kaffe.
Tänker lite på vad man ska göra men har ingen aning, tror jag ska fixa iordning mig lite så man känner sig lite fräschare. Vad ska ni göra idag? Tipsa mig gärna om något funny.

kort om allt

2010-01-02 - 18:08:02
Varit off de senaste dagarna, har bara legat i sängen, firat nyår med folket, kollat på bio (Avatar) m.m. Och ikväll blir de käk och bowling med lite vänner. Behöver det efter att jag har legat inne så många dagar.

har precis sminkat klart mig och ska städa rummet nu va det tänkt.
xoxo

Same shit, different day

2010-01-02 - 14:05:27



Som ett kretslopp, som aldrig tar slut. När ska det ske någon förändring? Vill göra något stort, för att jag inte orkar med det här längre. Kansek stå på egna ben? Åka bort i några månader? vem fan vet? Kvävs av det här, men orkar inte göra annat heller, än att bara låta livet suga ur all luft inom mig.

xoxo

RSS 2.0