Att visa lite hud är inte farligt

2010-01-11 - 19:34:04

Samhället, Sverige, det skulle jag beskriva som tråkigt. Ett land som inte vågar tänja på gränserna, folk som har fördomar och inte vågar bjuda på sig själva eller vara sig själva. Är det inte patetiskt att en tjej i ung ålder (egentligen alla åldrar, men dem unga blir mest drabbade) inte kan klä sig hur man vill eller t ex ta kort på sin mage? För vad är man då? ; En slampa, en hora, eller liknande. Det tycker jag är så jävla fel på ren svenska. Vad fan har vi en kropp om man ska gå och dölja den hela tiden? Om man är nöjd med sig själv och tycker man är snygg/sexig eller är riktigt självsäker så låt en vara det! Det handlar verkligen inte om att man vill ha bekräftelse utav någon annan att man ser bra ut eller vill bli uppskattad. Det är snarare tvärt om, det är personen som inte kan acceptera att någon annan visar lite hud t ex via internet, bloggen eller i sitt sätt att klä sig som har grova problem.
Tänkte ta ett litet exempel och samtidigt försöka att inte hänga ut någon, tänk på att detta är ett exempel.
Om Kenza gör ett modelljobb för underkläder eller t ex utan överdel med något som täcker brösten (håret/händerna) så skulle hon få hur mycket kommentarer om hur fina bilderna är som helst för det. Men om hon eller någon annan skulle ta privata bilder när man visar lite hud (bortse strandbilder) så skulle deras mail och kommentarsbox bombas med kommentarer där det står skäls ord och uppläxningar lika långa som en bibel över vad man borde göra och hur dålig förebild man är m.m.

COME ON! det är för fan bara lite hud, varför har gud inte gett oss en kropp som är täkt utav kläder som man inte kan ta av om det är så jävla farligt att visa lite skinn? Gud har gett mig en kropp och jag tänker inte gömma den bara för vad andra folk tycker.

Önskar att folk någon dag slutar ta åt sig och att alla patetiska folk där ute inser att det bara är en gnutta hud och inte tredje världskriget, världen går inte under.

Postat av: josse

Håller med där snygging!

2010-01-12 - 13:35:47
URL: http://jossuw.blogg.se/
Postat av: Rebecka

OMG HON VISA RYGGEN.. FETT SLAMPIGT!!!!

2010-01-12 - 18:09:59
URL: http://rabecka.blogg.se/
Postat av: i d a-

Du har så jävla rätt ju, helvete, bara därför tänker jag bara lägga ut lättklädda bilder från och med nu (Y) :D

2010-01-12 - 20:23:50
URL: http://lifeoftomorrow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0